Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

Ανεξήγητες εκρήξεις στο βαθύ διάστημα;

Πριν από λίγα χρόνια ένα άρθρο στο Herald Tribune  ανέφερε ότι υπήρξαν τουλάχιστον 80 ανεξήγητες εκρήξεις στο βαθύ διάστημα μόνο την τελευταία δεκαετία! Αυτό είχε μπερδέψει πολλούς από τους κορυφαίους επιστήμονες και αστρονόμους που δεν είχαν καμία εξήγηση για το φαινόμενο!

Σύμφωνα με το άρθρο, η μεγαλύτερη από τις εκρήξεις αυτές είχε συμβεί, "180.000 έτη φωτός μακριά στο μεγάλο Νέφος Μαγγελάνου έξω από τον γαλαξία μας"!

Το άρθρο ανέφερε επίσης ότι, ο Ray Klebesadel κορυφαίος επιστήμονας στο Los Alamos, είπε ότι αυτό το γεγονός δεν ήταν σίγουρα σουπερνόβα!

Σύμφωνα με τον ίδιο η έκρηξη ήταν μεγαλύτερη από έκρηξη πυρηνικής βόμβας! Αυτή ήταν μια άποψη που απηχήθηκε επίσης από έναν πυρηνικό φυσικό τον Stanton T. Friedmann  ο οποίος δήλωσε: "Η τεράστια δραστηριότητα αυτού του είδους θα μπορούσε κάλλιστα να σημαίνει ότι υπάρχει ζωή εκεί έξω εμπλεκόμενη σε πόλεμο"!

Ένα άλλο απόσπασμα είναι από τον James Oberg του Houston, ο οποίος έχει καταγραφεί να λέει: " Είναι θεμιτή η θεωρία ότι ο Πόλεμος των άστρων μπορεί να συμβαίνει!"

Διαμάχη
Πιο πρόσφατα για το συνεχιζόμενο φαινόμενο αναφαίρθηκαν σε ένα κομμάτι τους οι Times of London που περιέγραψαν τη διαμάχη που είχε πυροδοτήσει! Οι ακαδημαϊκοί διχάστηκαν έντονα μεταξύ αυτών που επέμεναν ότι δεν υπήρχε κανένα μυστήριο για να αντιμετωπίσουμε και άλλοι που ήταν σταθεροί προσήλυτοι στην ιδέα ενός αστρικού Αρμαγεδδώνα, ενός πολέμου στα βάθη του σύμπαντος!

Κάποιοι είπαν ότι οι εκρήξεις δεν ήταν παρά η ανάφλεξη μετεωριτών στην ανώτερη ατμόσφαιρα της Γης!

Τότε εξίσου ανένδοτη ήταν και η άποψη ότι τα στοιχεία έδειχναν αναμφισβήτητα ένα σημείο προέλευσης πολλά τρισεκατομμύρια μίλια μακριά!

Ηλιακό σύστημα
Σημαντικά επιφανείς αποκρυφιστές και αστρολόγοι πιστεύουν ότι κάποτε συνέβη μια πολύ καταστροφική μορφή πολέμου των άστρων πιο κοντά μας- εντός των ορίων του ίδιου του ηλιακού μας συστήματος! Η βάση αυτών των απόψεων αφορά το γεγονός ότι o Άρης και σε κάποιο βαθμό η Σελήνη και η Αφροδίτη δείχνουν να είχαν τρεχούμενα ποτάμια, συνθήκες που σίγουρα θα έκαναν την ύπαρξη ευφυούς ζωής να είναι δυνατή! Ενώ σήμερα παρουσιάζουν σημάδια φοράς.

Εικόνα: Η επιφάνεια του Άρη από το Viking 1 (1977) https://www.astronomia.gr/wiki/

Ο Άρης και η Σελήνη είναι στην πραγματικότητα σε αποσύνθεση! Κάποτε είχαν μια λογική ατμόσφαιρα με τρεχούμενα ποτάμια αλλά τώρα φαίνεται αραιή, άδεια και άγονη! Στην πραγματικότητα με μια πιο προσεκτική ματιά η επιφάνεια του Άρη δείχνει ότι σε κάποιο στάδιο της ιστορίας της, υποβλήθηκε σε μια τεράστια σύγκρουση που κυριολεκτικά σκίστηκε και δημιουργήθηκε ένα φαράγγι πάνω από 2500 μίλια μήκος!

Επιπλέον οι φωτογραφίες από το προσεδαφισμένο Viking έδειξαν ξεκάθαρα ότι η επιφάνεια του πλανήτη είναι απολύτως σπαρμένη με μικρά κομμάτια βράχου που μοιάζουν με συντρίμμια μετά από τρομερή έκρηξη!  Αλλά από πού θα μπορούσε να έρθει μια τέτοια έκρηξη;

Θα μπορούσαν όντως να είχαν συμβεί διαπλανητικοί πόλεμοι στο ηλιακό σύστημα;
Το ηλιακό μας σύστημα φαίνεται τώρα τόσο ήρεμο που είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τέτοια βία!

Από τον Ιστότοπο Space2001  μέσω https://www.bibliotecapleyades.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου