Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΑΡΕΙΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ;

Από πυρηνική επίθεση από άλλη Εξωγήινη Φυλή;

Μια νέα αμφιλεγόμενη και πολύ ενδιαφέρουσα θεωρία έχει διατυπωθεί από έναν φυσικό που υποδηλώνει ότι ο πλανήτης Άρης κάποτε κατοικούνταν από δύο αρχαίους ανθρωποειδείς πολιτισμούς, που ονομάζονται, Κυδωνία και Ουτοπία
Αυτά τα όντα είχαν ένα επίπεδο τεχνολογίας και εξαφανίστηκαν ως αποτέλεσμα πυρηνικών βομβαρδισμών που σχεδιάστηκε και διεξήχθη από έναν ευφυή εξωγήινο πολιτισμό.

Ο Δρ. John Brandenburg, ο οποίος έχει Ph.D. στο Θεωρητική Φυσική Πλάσματος από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Ντέιβις, επί του παρόντος εργάζεται ως φυσικός πλάσματος στην Orbital Technologies in Madison Wisconsin. Έχει εργαστεί σε μια ποικιλία τεχνολογιών πρόωσης και στο παρελθόν ήταν ανεξάρτητος σύμβουλος σε θέματα Διαστημικής Πυραυλικής Άμυνας και Διεύθυνσης Ενεργειακών όπλων.

Νέα απόδειξη πυρηνικής καταστροφής στον Άρη!

Σε μια επική ιστορία ανακάλυψης, παρουσιάζονται ισχυρές αποδείξεις ενός νεκρού πολιτισμού στον Άρη και ο συγκλονιστικός λόγος της καταστροφής του: μια αρχαία πυρηνική καταστροφή σε πλανητική κλίμακα που άφησε ισοτοπικά ίχνη τεραστίων εκρήξεων που αντέχουν μέχρι και σήμερα. Η υπόθεση αυτή, από ένα ευρύ φάσμα δεδομένων του Άρη είναι πλέον ξεκάθαρη.

Ο Άρης είχε κάποτε κλίμα παρόμοιο με τη Γη, με ωκεανούς και ποτάμια, και για πολύ μεγάλη περίοδο ήταν πατρίδα τόσο της φυτικής όσο και της ζωικής ζωής, συμπεριλαμβανομένου του ανθρωποειδούς πολιτισμού. Στη συνέχεια, για ακατανόητες αιτίες, μια τεράστια θερμοπυρηνική έκρηξη κατέστρεψε τα κέντρα του Αρειανού πολιτισμού και κατέστρεψε την βιόσφαιρα του πλανήτη. Όμως η ιστορία δεν τελειώνει εκεί.

Αυτή η τραγωδία μπορεί εξηγήστε το Παράδοξο του Φέρμι, το γεγονός ότι ο Κόσμος, φαινομενικά είναι γόνιμος και με τόσους πλανήτες κατάλληλους για ζωή, είναι το ίδιο σιωπηλός σαν νεκροταφείο. Πρέπει άμεσα να μεγιστοποιήσουμε τις γνώσεις μας για το τι συνέβη εκεί και να μάθουμε πώς να αποφύγουμε τη μοίρα του Άρη. Διαβάστε περισσότερα.

Εικόνα: Ο Δρ. John Brandenburg, στην ομιλία του στο Ιλινόις στην American Physical Society, για την έρευνά του λέει ότι υπάρχουν στοιχεία για δύο πυρηνικές εκρήξεις στον Άρη (εικόνα από τις σημειώσεις του).

Σύμφωνα με τον John Brandenburg, την απόδειξη της γενοκτονίας που εξαφάνισε τον Αρειανό πολιτισμό μπορεί κανείς να δει ακόμα και σήμερα. Σε ένα συναρπαστικό άρθρο που γράφτηκε στην Daily Mail, το 2011 ο επιστήμονας υπέθεσε αρχικά ότι το κόκκινο χρώμα στον Άρη θα μπορούσε να οφειλόταν σε μια φυσική θερμοπυρηνική έκρηξη.

"Η επιφάνεια του Άρη καλύπτεται με ένα λεπτό στρώμα ραδιενεργών ουσιών συμπεριλαμβανομένων ουράνιο, θόριο και ραδιενεργό κάλιο - και αυτό το μοτίβο ακτινοβολεί από ένα καυτό σημείο στον Άρη," είπε τότε στο Fox News. 

“Μια πυρηνική έκρηξη θα μπορούσε να έχει στείλει συντρίμμια ολόγυρα πλανήτη."

Αλλά από τότε έχει προχωρήσει τη θεωρία του στο επίπεδο που τώρα δεν πιστεύει πλέον ότι ήταν μια φυσική έκρηξη - αλλά μάλλον από κάτι που σχεδιάστηκε από μια ευφυή φυλή εξωγήινων. Σύμφωνα με το Vice, το συμπέρασμα της τελευταίας του εργασίας λέει ότι τα πυρηνικά ισότοπα στην ατμόσφαιρα μοιάζουν με δοκιμές βόμβας υδρογόνου και μπορεί να παρουσιάσει ένα παράδειγμα πολιτισμού που εξαφανίστηκε από μια πυρηνική επίθεση από διάστημα.

Τα ερευνητικά κέντρα γύρω από την "υψηλή συγκέντρωση" του Xenon-129 στην ατμόσφαιρα του Άρη εντόπισαν ουράνιο και θόριο στην επιφάνεια του από το διαστημόπλοιο Mars Odyssey της NASA.  Οι επιστήμονες έχουν επισημάνει προηγουμένως ότι η εμφάνιση αυτών των στοιχείων δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς είναι φυσικά στοιχεία που βρέθηκαν παντού. 

Αλλά ο Δρ. Brandenburg είναι ανένδοτος ότι είναι τα απομεινάρια είναι από  δύο πυρηνικές εκρήξεις στην επιφάνεια. Θα παρουσιάσει την έρευνά του στην ομιλία του με τίτλο "Απόδειξη μιας τεράστιας θερμοπυρηνικής έκρηξης στον Άρη στο παρελθόν - Η Κυδωνική υπόθεση και το παράδοξο του Fermi". Και προφανώς πρόκειται να δημοσιεύσει μια εργασία στο Journal of Cosmology and Astroparticle Physics.

Λέει ότι κάποτε ο Άρης είχε ένα κλίμα παρόμοιο με τη Γη όπου ζούσαν ζώα και φυτά, και κάθε έξυπνη ζωή θα ήταν προηγμένη.
Αυτό βασίζεται στην ανάλυσή του για δύο περιοχές, η μία είναι η Κυδωνία, όπου βρέθηκε το διαβόητο -και αργότερα απαξιωμένο- "πρόσωπο στον Άρη".
Αυτό, σύμφωνα με τον Δρ. Brandenburg, είναι ένα τεχνούργημα από την αρχαιότητα από μια εξωγήινη φυλή.

Επισημαίνει πως μια από τις υποτιθέμενες πυρηνικές εκρήξεις εξαφάνισε τον πολιτισμό στην Cydonia Mensa και μια άλλη, μικρότερο κατέστρεψε ένα πολιτισμού σε μια περιοχή που ονομάζεται Γαλαξίας Χάος.
Ανάλυση νέων εικόνων από τα τροχιακά Odyssey, MRO και Mars Express δείχνουν τώρα ισχυρές ενδείξεις για διαβρωμένα αρχαιολογικά αντικείμενα σε αυτούς τους χώρους, γράφει στην περίληψη για την παρουσίασιαση.

Εικόνα: Το “Πρόσωπο στον Άρη” εντοπίστηκε από τροχιά (αριστερά). Ωστόσο, μεταγενέστερες εικόνες έδειξαν ότι ήταν απλά τυχαία ευθυγράμμιση μετατοπιζόμενων θινών σκόνης (δεξιά).

Συνολικά, τα δεδομένα δείχνουν ότι η υπόθεση του Άρη όπως είναι τώρα να θεωρείται ότι είναι ο τόπος ενός αρχαίου πλανητικού πυρηνικού ολέθρου.

Ο Δρ. John Brandenburg λέει ότι αυτή η θεωρία θα μπορούσε να εξηγήσει το Fermi Paradox, συγκεκριμένα, γιατί, αν το το σύμπαν είναι άφθονο με ζωή, δεν έχουμε ακούσει τίποτα ακόμα...

Προνοητικά, μας προειδοποιεί για αυτήν την πιθανή όψη του σύμπαντος. Ο συγγραφέας, επομένως, υποστηρίζει ότι θα πρέπει αμέσως για να μεγιστοποιηθεί η γνώση του τι συνέβη εκεί.

Ο ειδικός στα UFO Nigel Watson, συγγραφέας του Haynes UFO Εγχειρίδιο έρευνας, είπε στο Mail Online ότι ο Δρ. John Brandenburg δεν είναι ο πρώτος που είπε ότι ο Άρης καταστράφηκε από πυρηνικές εκρήξεις.

Αυτές οι ιστορίες με πολλές παραλλαγές παρουσιάζουν μια άποψη ότι το Ηλιακό μας Σύστημα ήταν η έδρα πολλών πυρηνικών μαχών που μαίνονταν μεταξύ εξωγήινων επισκεπτών και αποίκων, είπε.
Παρόλο που η θεωρία του Δρ. John Brandenburg είναι σε πιο σταθερό έδαφος, εξακολουθεί να ισοδυναμεί με εικασίες που βασίζονται στη σημερινή μας επίγνωση της δύναμης των πυρηνικών όπλων και ο φόβος μας για την κακή χρήση τους.
Είναι μια προειδοποίηση να μην κάνουμε το ίδιο στον δικό μας πλανήτη, που θα σήμαινε αυτοκαταστροφή.


από Ellen Lloyd
Νοέμβριος 21, 2014
ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ στις 16 Απριλίου 2020
από MessageToEagle Ιστότοπος
https://www.bibliotecapleyades.net/

-----------------------------------

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ 

Ανεξήγητες εκρήξεις στο βαθύ διάστημα;

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΕΙΧΕ “ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ” ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΙΚ ΤΟΥ 1958

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου