Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

Η ΣΥΓΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ, Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ

Οι αριθμοί είναι Αρχαίοι, σημαντικοί και ισχυροί.
Οι Πυθαγόρειοι τον -6ο αιώνα ήταν οι πρώτοι που διέδωσαν την ιδέα ότι οι αριθμοί δεν είναι απλώς μαθηματικά σύμβολα, αλλά στην πραγματικότητα έχουν πνευματική σημασία.

Όπως είχε πει ο Πυθαγόρας: «Ο αριθμός είναι ο κυρίαρχος των μορφών και των ιδεών και η αιτία των θεών και των δαιμόνων».

Χάρη στον Πυθαγόρα, έχουμε το σύστημα της Αριθμολογίας που αποδίδει διαφορετικές έννοιες στους αριθμούς.

Αλλά η αριθμολογία είναι μόνο η μία όψη του νομίσματος.

Αριθμοί και συγχρονισμός
Πόσες φορές έχετε δει επαναλαμβανόμενους αριθμούς όπως, 11:11, 777, 1010, 4444, 999 και ούτω καθεξής;

Το να βλέπεις επαναλαμβανόμενους αριθμούς είναι μια μορφή συγχρονισμού - ένα φαινόμενο που περιγράφεται από τον ψυχίατρο Carl Jung ως: "μια ουσιαστική σύμπτωση δύο ή περισσότερων γεγονότων όπου εμπλέκεται κάτι διαφορετικό από την πιθανότητα της τύχης."

Η συγχρονικότητα γεννιέται από το βασίλειο του ασυνείδητου και του αιθερικού πεδίου. Όταν βιώνουμε συγχρονισμό, μας στέλνονται σημάδια και μηνύματα από το ασυνείδητο μυαλό και τον Ανώτερο Εαυτό μας.

Εάν βλέπετε τον ίδιο αριθμό ξανά και ξανά , είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να εξερευνήσετε τον συμβολισμό που περιέχει ένας τέτοιος αριθμός για εσάς.

Οι επαναλαμβανόμενοι αριθμοί, τα σύμβολα και οι λέξεις που ακούτε συνεχώς έχουν τεράστια σημασία για τη ζωή σας που πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή.

Η σημασία του 11 11

Συνεχίζετε να βλέπετε αυτόν τον ασυνήθιστο και ισχυρό αριθμό; 

Μόλις ρίξατε μια ματιά στον αριθμό ξανά στο ρολόι: 11:11 π.μ. ένα ρίγος διαπερνά τη σπονδυλική σου στήλη.
Βαθιά μέσα σου αισθάνεσαι διαισθητικά ότι αυτός ο αριθμός έχει κάποια μεγάλη σημασία... αλλά δεν ξέρεις τι.

Αν έχετε δει το 11 11 και άλλους επαναλαμβανόμενους αριθμούς όπως 111, 222, 333, 444, 555, 1010, 1212, 777 και ούτω καθεξής, δώστε προσοχή!

Υπάρχει ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο βλέπετε αυτούς τους αριθμούς πιο συχνά: αυτοί οι αριθμοί είναι κλήσεις αφύπνισης από την Ψυχή σας και το Σύμπαν.

Οι αριθμοί έχουν τον τρόπο να πάρεις έναν άνθρωπο από το χέρι και οδηγώντας τον στον δρόμο της λογικής. (Πυθαγόρας)

Η μυστική σημασία των αριθμών

Ο Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος Πυθαγόρας ήταν ο πρώτος που διέδωσε την ιδέα ότι όλοι οι αριθμοί έχουν διαφορετικές δονητικές ιδιότητες.
Από τότε, η σύγχρονη επιστήμη και τα μαθηματικά έχουν αποδείξει ότι ο κόσμος συμμορφώνεται με ακριβείς γεωμετρικές μαθηματικές αρχές. Αυτές οι αρχές διέπουν τα πάντα, από τη βαρύτητα μέχρι τις κινήσεις των ζώων και τις συνήθειες της ανθρωπότητας.

Από τις ανακαλύψεις του Πυθαγόρα για τον κόσμο αναπτύχθηκε το Αρχαίο σύστημα Αριθμολογίας .

Η Αριθμολογία είναι ένα σύστημα μαντείας που αποδίδει σε διάφορους αριθμούς μοναδικές έννοιες βασισμένες σε μαθηματικές αρχές.
Σύμφωνα με την Αριθμολογία, τα πάντα μπορούν να υπολογιστούν όπως ημερομηνίες γέννησης, ονόματα και μέρη για να αποκαλυφθούν βαθύτερες κρυμμένες αλήθειες.

11 11 Η Σημασία
Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο αριθμός 11 είναι ένας «κύριος αριθμός» που σημαίνει, διαίσθηση, διορατικότητα και φώτιση...

Όταν συνδυάζονται μαζί, το 11 11 είναι ένα σαφές μήνυμα από το σύμπαν για να αποκτήσετε συνείδηση ​​και επίγνωση.
Πολλοί άνθρωποι προτείνουν ότι βλέποντας το 11 11 σημαίνει ότι οι πνευματικοί σας οδηγοί προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Από την εμπειρία μου, το 11 11 φαίνεται να είναι ο αριθμός της πνευματικής αφύπνισης , που σημαίνει ότι, “είσαι στο σωστό δρόμο” και “οι πράξεις σας ευθυγραμμίζονται με τον σκοπό της Ψυχής σας”.

Με άλλα λόγια, το να βλέπεις το 11 11 είναι καλό σημάδι...!

Ανοίγει μια ενεργειακή πύλη μέσω της οποίας θα βιώσετε πνευματική ανάπτυξη.

Το 11 11 σημαίνει συνοπτικά:

Είστε στο σωστό μονοπάτι και σας βοηθά η Ψυχή σας, οι πνευματικοί οδηγοί και το Σύμπαν να αναπτυχθείτε και να επεκταθείτε συνειδητά.
Δώστε προσοχή, προσέξτε και θυμηθείτε να παραμείνετε προσγειωμένοι στην παρούσα στιγμή.
Περνάτε μια διαδικασία πνευματικής αφύπνισης και σας ζητείται να συντονιστείτε με την αγάπη και τη συγχρονική καθοδήγηση που είναι πάντα διαθέσιμη σε εσάς.

Περισσότερα: https://www.bibliotecapleyades.net/

--------------------------------------------

ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΚΩΔΙΚΑ ΑΡΙΘΜΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου