Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

ΑΥΡΑ ΚΑΙ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ

Ο Ρώσος καθηγητής Konstantin Korotkov δήλωσε: «Mε τη συνείδησή μας μπορούμε να επηρεάσουμε άμεσα τον κόσμο μας».

Δεν μπορείς να κρύψεις την αύρα σου. Ό,τι ξέρεις και βλέπεις μπορεί να συνοψιστεί σε ενέργεια.

Φυτά, δέντρα και ακόμη και άψυχα αντικείμενα όπως πολύτιμοι λίθοι, μπορούν να εκθέσουν μια αύρα. 

Η αύρα σας είναι ένα σώμα ενέργειας που παράγεται γύρω σας. Είναι βασικά ο καλύτερος ανιχνευτής του ανθρώπινου συναισθήματος στον κόσμο και μπορεί να δείξει το «πραγματικό εσύ» όσο κι αν προσπαθείς να το κρύψεις.

Ενσυναίσθηση και αυρικό πεδίο 

Ίσως οι άνθρωποι με ενσυναίσθηση να είναι πιο ευαίσθητοι στο αυρικό πεδίο.

Η αύρα σας αντικατοπτρίζει την ενέργεια που βιώνετε κάθε στιγμή καθώς και τη συνολική ψυχική και τη συναισθηματική σας κατάσταση. Οι άνθρωποι με ενσυναίσθηση επηρεάζονται από τις ενέργειες των άλλων ανθρώπων και έχουν την έμφυτη ικανότητα να τους αντιλαμβάνονται και να αισθάνονται διαισθητικά. Ενώ όλοι έχουμε αυτή την ικανότητα, μερικοί άνθρωποι είναι περισσότερο συντονισμένοι. Αυτό, με τη σειρά του, μπορεί να βοηθήσει να εξηγηθεί πώς οι αύρες και οι ενέργειες μπορούν να επηρεάσουν άλλους ανθρώπους για κάτι που φαίνεται να μην είναι προφανής ο λόγος. Για παράδειγμα, μια ενσυναίσθηση θα αναλάβει τις ενέργειες όλων, συμπεριλαμβανομένων των καλών, των κακών και των άσχημων ενεργειών.
Ένας έμπειρος ενσυναίσθητος θα τις αναγνωρίσει και θα ξέρει πώς να εκφορτίσει ή να εκτρέψει αυτές τις ενέργειες ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι τις απορροφούν εν αγνοία τους.

Πώς ο φόβος επηρεάζει την αύρα 

Το αυρικό ενεργειακό σας πεδίο έχει αμφισβητηθεί και ρυθμιστεί να βλέπει την κοινωνία από την οπτική του φόβου, επειδή όταν ζούμε μέσα στον φόβο, ελεγχόμαστε εύκολα από αυτούς που έχουν την εξουσία.

Όταν σκεφτόμαστε συνεχώς λογαριασμούς, κοινωνικές προσδοκίες, το "εγώ", υλισμό ή σεξουαλικά ζητήματα, τότε οι αύρες μας θα αντανακλούν είτε κόκκινο, πορτοκαλί ή κίτρινο.
Αν δεν υπήρχε τέτοιο πράγμα όπως τα χρήματα, τότε το πιθανότερο είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς θα είχαν πράσινες, μπλε, λουλακί ή βιολετί αύρες με εξαίρεση αυτούς που έχουν κακές προθέσεις είτε υπάρχουν χρήματα είτε όχι.

Αφαιρώντας τον φόβο και αντιμετωπίζοντας τυχόν προβλήματα κατώτερου φυσικού επιπέδου, θα δείτε μια αλλαγή στα χρώματα της αύρας σας σε αυτά στο αστρικό επίπεδο (πράσινο, τσάκρα καρδιάς) και πνευματικό επίπεδο (μπλε, τσάκρα λαιμού, λουλακί, τσάκρα 3ου ματιού και βιολετί, τσάκρα στέμματος).

Μπορεί να παρατηρήσετε ότι η αύρα σας ποικίλλει από το ένα χρώμα στο άλλο.

Για παράδειγμα, η αύρα μου είναι είτε πράσινη είτε μπλε. Οι πιθανότητες είναι ότι η αύρα σας μπορεί να κυμαίνεται από το ένα τσάκρα στο άλλο, αλλά θα είναι ένα διπλανό τσάκρα. Με άλλα λόγια, εάν η αύρα σας είναι πορτοκαλί μια μέρα, μπορεί να είναι είτε κόκκινη είτε κίτρινη μια άλλη μέρα.

Χρειάζεται πολλή εσωτερική δουλειά για να φτάσετε στα υψηλότερα επίπεδα αύρας, αλλά είναι κάτι που ο καθένας μπορεί να το πετύχει. Όλα ξεκινούν από μέσα μας.

από τον Gregg Prescott , MS
από τον ιστότοπο in5d

---------------------------------------

Σχετικές αναρτήσεις για ΑΥΡΑ

Σχετικές αναρτήσεις για ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου