Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Η Συνείδηση και η Ενέργεια διευκολύνουν την Εξελικτική Ανάπτυξη

Για να αποκτήσει μια καλύτερη κατανόηση του σύμπαντος, η ανθρώπινη φυλή θα πρέπει να αποκτήσει μια πολύ μεγαλύτερη προοπτική για το πώς η συνείδηση ​​επηρεάζει την εξελικτική ανάπτυξη και δραστηριότητα.

Η ζωή στη Γη περιέχει και συνείδηση ​​και ενέργεια και είναι αναπαραστάσεις της παγκόσμιας εξελικτικής δραστηριότητας στο σύνολό της. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε από πού προέρχεται η συνείδηση ​​και πώς αυτό το στοιχείο της ύπαρξης επηρεάζει την εξελικτική ανάπτυξη στη Γη. Η συνείδηση ​​ είναι η βούληση που περιέχεται στην ενέργεια που μετράται με δονήσεις συχνότητας στο πιο ισχυρό κβαντικό επίπεδο. Η συνείδηση ​​είναι υπεύθυνη για την εννοιολόγηση με την εξέλιξη, έτσι ώστε η ακεραιότητα του άπειρου να μπορεί να διατηρηθεί σε όλη την ύπαρξη.

Η πιο ισχυρή θέληση που εμπεριέχεται στη δυναμική της συνείδησης και της ενέργειας είναι η διατήρηση μιας αιώνιας επιβίωσης. Αυτή είναι η θέληση του άπειρου και διατηρείται σε όλη την ύπαρξη στο σύνολό της. 

Η συνείδηση ​​και οι δονήσεις υψηλότερης συχνότητας παράγουν φωτεινή ενέργεια και συνείδηση.

Οι δονήσεις χαμηλότερης συχνότητας παράγουν σκοτεινή ενέργεια.
Από εδώ πηγάζει όλη η συνείδηση ​​και η ενέργεια του σύμπαντος, και πώς η Γη βιώνει επίσης την εξελικτική ανάπτυξη.

Τα ανθρώπινα όντα δεν έχουν κατανοήσει το σύμπαν, την έννοια του πλανήτη Γη ή την έννοια του εαυτού τους.

Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ότι η Γη υφίσταται εξελικτική ανάπτυξη με πολύ ισχυρό τρόπο και το πεδίο Higgs συγκεντρώνεται πολύ περισσότερο εδώ στο περιβάλλον. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την εξέλιξη της ζωής στη Γη για πάντα. (Το πεδίο Χιγκς είναι υποθετικός μέχρι στιγμής χώρος που αναπτύσσεται σε διαστάσεις που συνδέονται με τον χωροχρόνο στον οποίο ορίζεται η πραγματικότητα που ζούμε, φέρει ιδιαίτερες ιδιότητες και είναι μη ανιχνεύσιμος, άμεσα, από την δική μας πραγματικότητα. Μια από τις ιδιότητες του πεδίου Χιγκς είναι πως η αλληλεπίδραση των στοιχειωδών σωματιδίων με αυτό τους προσδίδει μάζα. el.wikipedia.org )

Αυτό είναι γνωστό ως, η Μετατόπιση Παραδείγματος, η Μετατόπιση στη Συνείδηση ​​ή η Αποκάλυψη (Μετατόπιση ή αλλαγή στη συνείδηση, ή Μετατόπιση ή αλλαγή παραδείγματος, είναι μια στιγμή φώτισης κατά την οποία ξαφνικά βρίσκεσαι σε θέση να δεις τα πράγματα με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, μερικές φορές σε σημείο να αλλάξεις το βασικό σου σύστημα πεποιθήσεων και συνεπώς τη ζωή σου.).

Αυτό το γεγονός αναδύεται αρκετά γρήγορα τώρα και η συνείδηση ​​πρόκειται να βιώσει μια νέα φάση στην εξελικτική ανάπτυξη.

Η συνείδηση ​​εξελίσσεται με πολύ ισχυρούς τρόπους σε όλη τη Γη, αλλά η δραστηριότητα δεν είναι εύκολα αναγνωρίσιμη από τους ανθρώπους, απλώς επειδή τώρα μόλις αρχίζουν να κατανοούν τη δυναμική της συνείδησης .

bibliotecapleyades.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου