Ο Αμερικάνος φυσικός Δρ Πατ Φλάναγκαν που ερεύνησε τα περίεργα ενεργειακά φαινόμενα της Γκίζας διαπίστωσε ότι η μεγάλη πυραμίδα παράγει τεράστιες ποσότητες άγνωστης ενεργείας οι οποίες δεν εξηγούνται από τη σύγχρονη επιστήμη. Θεωρεί ότι λειτουργούσε σαν ισχυρός συσσωρευτής μεγάλης εντάσεως και μπορούσε να διαφοροποιεί τα βαρυτικά πεδία της γης να στρεβλώνει το χωροχρονικό συνεχές και να δημιουργεί κενά μέσα από τα οποία γινόταν η έξοδος του ανθρώπου σε άλλες διαστάσεις.
Μια ομάδα επιστημόνων φωτογράφισε τη μεγάλη πυραμίδα με υπέρυθρες ακτίνες και διαπίστωσε ότι από την κορυφή της εκπέμπονται στροβιλὡδεις χοάνες υπερφωτεινής ενέργειας πέρα από το φάσμα του ορατού φωτός προς διάφορες κατευθύνσεις. Υπερφωτεινή ενέργεια εκπέμπει και ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Οι τέσσερις πλευρές της μεγάλης πυραμίδας είχαν συνολική επιφάνεια 22 στρεμμάτων και ήταν ντυμένες με πλάκες γυαλισμένου ασβεστόλιθου· έτσι λειτουργούσε σαν ένας μονοκόμματος πολύπλευρος καθρέφτης. Όταν μεσουρανούσε ο ήλιος, η πυραμίδα έλαμπε σαν ένας μικρός ήλιος. σαν ένα γιγαντιαίο κάτοπτρο που ανακλούσε τεράστιες ποσότητες φωτός. Όλη η ασβεστολιθική επικάλυψη πυρακτωνόταν και έστελνε μια ορισμένη ποσότητα θερμοκρασίας προς το εσωτερικό της πυραμίδας που υποβοήθούσε τα εσωτερικά ενεργειακά φαινόμενα.
Το σχήμα της μεγάλης πυραμίδας, οι εσωτερικοί διάδρομοι, οι αποθήκες οι αίθουσες και οι νεκροθάλαμοι είχαν κατασκευαστεί για τον έλεγχο και τον πολλαπλασιασμό της πολύμορφης ενέργειας η οποία τη μετέβαλλε σε ισχυρότατο συσσωρευτή. Σύγχρονα πειράματα έχουν αποδείξει ότι στο εσωτερικό της μεγάλης πυραμίδας παραμορφώνεται το ηλεκτροστατικό πεδίο που δημιουργεί το σχήμα της και επίσης μεταβάλλονται οι διηλεκτρικές ιδιότητες των υλικών σωμάτων. (Διηλεκτρική ενέργεια είναι η διαφορά δυναμικού ανάμεσα στο στατικό ηλεκτρισμό και τον ηλεκτρισμό της επιφάνειας των σωμάτων). Οι ειδικοί επιστήμονες ισχυρίζονται ότι η ενέργεια της μεγάλης πυραμίδας και τα ενεργειακά πεδία που δημιουργούσε, κάτω από ορισμένες συνθήκες μπορούσαν να παγώσουν στιγμιαία ένα κομμάτι πυρακτωμένου σιδήρου. Κατά την άποψή μου. λειτουργούσε και σαν θάλαμος βαθιάς κατάψυξης των νεκρών φαραώ, οι οποίοι στη συνέχεια αποψύχονταν από τους ειδικούς επιστήμονες του Φοίνικα και τους επανέφεραν στη ζωή όταν επέστρεφε ο Φοίνικας κάθε 1.460 χρόνια. Η μεγάλη πυραμίδα ήταν συλλέκτης πολλών μορφών ενέργειας τις οποίες μετέτρεπε σε ενεργειακές δίνες και τις εστίαζε άγνωστο πώς, στον θάλαμο του βασιλιά μετατρέποντας τον σε ένα γιγαντιαίο ενεργειακό πομποδέκτη.
Η επιφάνεια της μεγάλης πυραμίδας με την επικάλυψή της είτε αυτή ήταν από ασβεστόλιθο είτε από μέταλλα μπορούσε να προκαλέσει έντονα φαινόμενα ιονισμού της ατμόσφαιρας τα οποία βελτίωναν το όζον που βρίσκεται από πάνω της και διατηρούσαν καθαρή την ατμόσφαιρα.
Σύγχρονες ειδικές έρευνες απέδειξαν ότι η μεγάλη πυραμίδα της Γκίζας χτίστηκε σε αρμονία με τη μοριακή δομή των κρυστάλλων του ασβεστόλιθου οι οποίοι έχουν την ίδια κλίση με τη γωνία κλίσεως των πλευρών της πυραμίδας σε όλη τη μορφή της (οι κρύσταλλοι των σωμάτων έχουν ορισμένο σχήμα διάταξη και κλίση και χαρακτηρίζονται ως ορθόκλαστα ή πλαγιόκλαστα. Πώς ήξεραν αυτές τις λεπτομέρειες οι πρωτόγονοι κατασκευαστές της;
Το τεράστιο βάρος και ο μεγάλος αριθμός των ογκόλιθων μετέτρεπαν την πυραμίδα σε έναν τεράστιο ενισχυτή που έπαιρνε τις δονήσεις από τη γη και τις μετάτρεπε σε ήχο.
Τα υποατομικά σωμάτια και οι κοσμικές ακτίνες ζουν μερικά εκατομμυριοστά του δευτερολέπτου χαρακτηρίζονται από μεγάλη ταχύτητα και υψηλή ενέργεια πλημμυρίζουν συνεχώς τη γη. Η γεωμετρική μορφή της πυραμίδας λειτουργεί σαν συλλέκτης των σωματιδίων αυτών. Η ενέργεια που παράγουν αυτά δονεί τα κύτταρα των ζωντανών οργανισμών (που βρίσκονται μέσα στην πυραμίδα) με έναν θετικό τρόπο και εξαφανίζουν την αρνητική δόνηση αυτών.
Το σχήμα της πυραμίδας όταν ηχοβολείται δρα σαν ένας συνηχητής (συνήχηση είναι όρος της ακουστικής που σχετίζεται με τη συχνότητα του ήχου) και δημιουργεί ευεργετικούς κραδασμούς, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα πειραμάτων με ήχο σε μοντέλα πυραμίδων. Χρησιμοποιήθηκαν μουσικές νότες για να επιδράσουν στη θεραπεία και να μεταβάλλουν υλικές ουσίες. Παρατηρήθηκε πως η ενέργεια των ηχητικών κυμάτων έχει θετική επίδραση στα κύτταρα του ανθρώπινου οργανισμού. Το 1851 ο Γάλλος Ζαν Παλμερμέ ανώτερος κρατικός υπάλληλος, επισκέφτηκε τη μεγάλη πυραμίδα και ανέφερε ότι η γρανιτένια σαρκοφάγος στο θάλαμο του βασιλιά δημιουργεί ακουστική αντήχηση σαν καμπάνα και στο ελάχιστο χτύπημα. Αυτό το φαινόμενο το επαναλαμβάνουν σήμερα σαν αξιοπερίεργο οι ξεναγοί.
Πειραματικά έχει διαπιστωθεί ότι η μεγάλη πυραμίδα διεγείρει και επιταχύνει τη δράση ενζύμων που ενισχύουν το φαινόμενο της μουμιοποίησης αφού το σώμα αφυδατώνεται χωρίς σημάδι σήψης. Οι επιστήμονες πήραν νεκρό βακτηρίδια από μούμιες ηλικίας 4.500 ετών και τα έβαλαν σε ειδικό διάλυμα που περιείχε ίχνη λιθίουΙ σε θερμοκρασία δωματίου, και μέσα σε 17 ώρες ζωντάνεψαν. Αυτό σημαίνει ότι ο θάνατος δεν τερματίζει τη ζωή του υλικού σώματος όταν αυτό συντηρηθεί με ειδικό τρόπο εν προκειμένω με μουμιοποίηση, μια τέχνη που οι μετέπειτα Αιγύπτια είχαν ξεχάσει, αφού αφαιρούσαν τα εσωτερικό όργανα του νεκρού για να τον μουμιοποιήσουν.
Οι κατασκευαστές των πυραμίδων γνώριζαν πολύ καλά την ύπαρξη και τον έλεγχο του αιθέρα (οργόνης) και τη σημασία που είχε για τη ζωή των ζωντανών κυττάρων.
Ήξεραν την θεραπευτική χρήση των χρωμάτων που παράγονταν από την ανάλυση του φωτός του ηλίου μέσω των κρυστάλλινων πρισμάτων, καθώς επίσης και τις θεραπευτικές ιδιότητες των υψηλότερων ακτίνων υπερύθρων και υπεριωδών, Στα Ασκληπιεία και τους ναούς υπήρχε ο θάλαμος θεραπείας ο οποίος ήταν κατασκευασμένος από κρυσταλλική πέτρα, γρανίτη μάρμαρο ή χαλαζία για να διαχέει το ηλιακό φως και άλλες μορφές κοσμικής ενεργείας. Ο θάλαμος του βασιλιά της μεγάλης πυραμίδας ήταν μια πολύ ειδική κατασκευή η οποία βρίσκεται στο κέντρο του γεωμετρικού σχήματος της πυραμίδας δηλαδή εκεί όπου οι γνωστές και άγνωστες πυραμιδικές δυνάμεις έπαιρναν τις μέγιστες τιμές τους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου