Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ & ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Το κβαντικό άλμα τη Γης την 21.12.2012 μας έφερε πολύ πιο κοντά στην κατανόηση της επιγραφής των Μάγια, αφού την ημερομηνία αυτή έληξε ο παλαιός χρόνος και εισήλθαμε στον κβαντικό Γαλαξιακό χρόνο, στον κύκλο της Γαλαξιακής αναδημιουργίας, στον χρόνο του νέου κύκλου, στον νέο πολιτισμό της τεχνολογίας και της τεχνογνωσίας.
Το Ημερολόγιο των Μάγιας είναι μια αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης σχετικά με την αλλαγή του χρόνου του μέλλοντος, όπου η ανθρώπινη συνείδηση επεκτείνεται για να συναντήσει τη Γαλαξιακή και τότε δεν θα υπάρχει καμία επιστροφή στον τρόπο ζωής που ξέρουμε.
Οι κοσμικές μεταβολές είναι μέρος του κοσμικού σχεδίου, στον χωροχρόνο μιας ορισμένης εποχής, όπως και η κατανόηση της ανθρώπινης ύπαρξης μέσα στον γαλαξία και η αναζήτηση των κοσμικών γειτόνων από την ανθρωπότητα.
Μετά την 21.12.2012 ο χρόνος έχει αλλάξει υφή και φαίνεται να έχει επιταχυνθεί. Έρχεται και φεύγει με ταχύτερο ρυθμό. Η νέα ενεργειακή θέση του ηλιακού μας συστήματος επιταχύνει το βιολογικό ρολόι των όντων. Χωρίς να μεταβάλλεται η ροή του χρόνου ή να μειώνεται η διάρκεια της ζωής των όντων, μεταβάλλεται η ανθρώπινη συνειδητότητα σχετικά με τον χρόνο ο οποίος πλέον επιταχύνεται θεαματικά.
Καθώς άρχισε η νέα Γαλαξιακή δημιουργία η ανθρωπότητα εισήλθε σ' ένα καινούριο παγκόσμιο επίπεδο στο οποίο θα υπάρξουν θυελλώδεις ανακατατάξεις. Οι εξαιρετικά υψηλού επιπέδου γρήγορες αλλαγές του ρυθμού της ζωής, θα αυξάνουν συνεχώς καθώς θα εισχωρούμε στον κύκλο της γαλαξιακής και κβαντικής ολοκλήρωσης.
Είμαστε έτοιμοι να παρακολουθήσουμε την εποχή του νέου χρόνου ή θα χαθούμε στο άπειρο, ατομικά και συλλογικά;
Σε αυτό το κρίσιμο σημείο, τα ερωτήματα είναι:
Σε ποιο βαθμό ετοιμότητας βρίσκεται το τμήμα εκείνο της ανθρωπότητας που έχει επιλέξει την πορεία προς το φως;
Θα μπορέσει να επηρεάσει το σύνολο και να το ρυμουλκήσει μαζί του προς την ανοδική πορεία;
Σε ποιο βαθμό οι άνθρωποι θα αποκτήσουν την επίγνωση του γεγονότος ότι τώρα είμαστε σε μια διαδικασία αλλαγών και αναρρίχησης σε υψηλότερα επίπεδα συνείδησης για να προετοιμαστούν γι' αυτό;

Πηγή: Απόσπασμα από το βιβλίο του Γερ. Καλογεράκη, “Το Κάλεσμα Των Άστρων”, από το κεφάλαιο Όγδοη Κοσμογονική Διαφοροποίηση, Διαφοροποίηση της Αίσθησης του Χρόνου, σελ. 93, Εκδ. Δίον.
Πηγή εικόνας: https://unsplash.com/photos/XPraChyTx68
----------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου