Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Πώς θα ήταν ο κόσμος μας σήμερα αν αυτές οι πνευματικές αλήθειες διδάσκονταν στα σχολεία μας, αν υπήρχαν γραμμένες στα ιστορικά βιβλία και αν αναφέρονταν στα μέσα ενημέρωσης; Πώς μπορούμε να αλλάξουμε το σύστημα να εισαγάγει αυτά τα θέματα στις μελλοντικές γενιές; Πώς θα ήταν ο κόσμος μετά την επιτυχή αναγνώριση τους;

Είμαστε πνευματικά όντα σε ένα ανθρώπινο ταξίδι

Πριν κατέβουμε σε αυτό το φυσικό σώμα, σχεδιάσαμε το χρονικό σημείο που θα αρχίζαμε να αφυπνιζόμαστε και να κατανοούμε το ποιοι και τι είμαστε. 
Η γέννηση μας ήταν το τούνελ της λήθης και ξέραμε ότι η πρόκληση της ανάμνησης θα ήταν δύσκολη. 
Το μεγαλύτερο ρίσκο που πήραμε ήταν να μην θυμόμαστε τίποτα. Δεν αποσυνδεθήκαμε ποτέ όμως από την Πηγή φωτός μας, ανεξάρτητα από το πόσο απομακρυνθήκαμε για να φτάσουμε σε αυτό το μέρος του σύμπαντος αυτής της πυκνότητας. 
Η πρόκλησή μας είναι να ενισχύσουμε αυτή τη σύνδεση και να αναπτύξουμε τη στήλη φωτός μας στη μνήμη και την αναγνώριση του ποιοι πραγματικά είμαστε.

Οι ψυχές μας δεν πεθαίνουν ποτέ - απλώς αλλάζουμε την εστίασή μας

Σαν μια σπίθα φωτός από την Πηγή, είμαστε άπειρα συνδεδεμένοι με τη ροή της εμπειρίας. 
Όταν έρθει η ώρα να αποσυνδέσουμε το καλώδιο ζωής από το φυσικό μας σώμα, η σπίθα μας ανεβαίνει και εκτοξεύεται έξω από το ανθρώπινο φυσικό σώμα. 
Έχουμε μαζί μας την εμπειρία της ζωής μας, αλλά η εστίασή μας μετατοπίζεται σε ένα ελαφρώς διαφορετικό επίπεδο δόνησης. Εξακολουθούμε να υπάρχουμε ως το άτομο που ήμασταν σε ανθρώπινη μορφή, καθώς και τα πολλά άτομα που ήμασταν πριν. Κάθε ζωή συσσωρεύει εμπειρία και σοφία.

Όλα είναι ενέργεια που δονείται σε μια συγκεκριμένη συχνότητα

Όλα τα ζωντανά όντα στη γη έχουν συνείδηση, ακόμη και οι βράχοι και τα δέντρα. 
Τα πάντα και ο καθένας συνδέονται με ένα «δέντρο της ζωής» ή μια άπειρη πηγή ενέργειας. Μπορούμε να συνδεθούμε με τη συνείδηση ​​των δέντρων και των βράχων και μπορούμε να πραγματοποιήσουμε συνομιλίες μαζί τους συντονίζοντας την ιδιαίτερη συχνότητα δόνησης τους. 
Το σώμα μας αποτελείται κατά 90% από νερό και μπορεί να προγραμματιστεί και να διαμορφωθεί σε μια συγκεκριμένη συχνότητα δόνησης μέσω των σκέψεων, του ήχου, του χρώματος και της αγάπης. 
Όταν κατανοούμε τη δόνηση, μπορούμε να καταλάβουμε πώς οι εναλλακτικές και ολιστικές θεραπείες μπορούν να θεραπεύσουν οποιαδήποτε ασθένεια στο σώμα, αλλάζοντας τη δόνηση του νερού.

Οι σκέψεις μας δημιουργούν την πραγματικότητά μας

Όλες οι σκέψεις είναι ενέργεια που εκδηλώνεται σε αυτό που βλέπουμε ως πραγματικότητα.
Το να έχετε πάντα επίγνωση των σκέψεών σας είναι ένα από τα πρώτα βήματα στην ανάληψη ευθύνης για τη συν-δημιουργία της πραγματικότητάς σας. Είναι μια απλή ιδέα, αλλά χρειάζεται συνειδητοποίηση και δουλειά. 
Αν κάθε άτομο στη γη άλλαζε τις σκέψεις του για την ειρήνη και την ελευθερία δεν θα υπήρχε πόλεμος ή τυραννία. 
Όταν κάποιος εστιάζει σε αρνητικές σκέψεις δημιουργεί χαμηλότερη συχνότητα δόνησης και η εστίαση σε θετικές σκέψεις μπορεί να αυξήσει τη συχνότητα δόνησης. 
Η πραγματικότητά μας είναι μια εκδήλωση αυτού που δημιουργούμε μέσα από μοτίβα σκέψης.

Είμαστε εθελοντικά εδώ

Ήμαστε εθελοντικά εδώ αυτή τη στιγμή, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της συνείδησης του Πλανήτη Γη καθώς φώναζε για βοήθεια. 
Ήρθαμε εδώ από άλλους γαλαξίες, σύμπαντα και κόσμους. Πολλοί έρχονταν εδώ όποτε υπήρχε η ευκαιρία να πετύχουν μια «χρυσή εποχή» μετά την «πτώση». 
Παρόλο που εκείνες οι φορές δεν είχαν απόλυτη επιτυχία, ήταν όλες μια προετοιμασία για αυτή τη φορά.
Οι περισσότεροι από εμάς ενσαρκωθήκαμε εδώ πολλές φορές στο παρελθόν, για να προετοιμαστούμε για αυτήν την τωρινή ζωή.
Υπάρχουν ψυχές που είναι εδώ για να είναι ηγέτες και υπάρχουν ψυχές εδώ που ήθελαν απλώς να είναι εδώ για να παρακολουθήσουν την αύξηση της δόνησης της ανθρώπινης φυλής σε συνεννόηση με τον πλανήτη, η οποία θα επηρεάσει το ηλιακό σύστημα, το σύμπαν, τον κόσμο, και πιό πέρα. 
Το σχολείο μας δεν σταματά ποτέ. Έπρεπε να πάρουμε πολλά «μαθήματα» για να προετοιμαστούμε για αυτήν την ενσάρκωση.

Δεν είμαστε ποτέ μόνοι

Δεν θα μπορούσαμε να υπάρχουμε εδώ χωρίς τη βοήθεια των πνευματικών οδηγών και των αγγέλων μας ή των όντων υψηλότερων δονήσεων φωτός που έκαναν συμφωνίες μαζί μας για να μας βοηθήσουν να κατευθυνθούμε στο μονοπάτι προς τον στόχο της ανάληψης. 
Υπάρχουν σε άλλο επίπεδο δόνησης ή διάσταση μεγαλύτερη από τη δική μας - επομένως οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούμε να τα δούμε. 
Είναι πάντα μαζί μας και περιμένουν υπομονετικά να τους ζητήσουμε βοήθεια, αφού ζούμε σε έναν πλανήτη ελεύθερης βούλησης. 
Διέπονται από τους νόμους μη παρέμβασης λόγω της ελεύθερης βούλησής μας, αλλά αν ζητήσουμε κάτι υψηλού επιπέδου κυρίως αγνό και με ανιδιοτέλεια, έχουν δημιουργικούς τρόπους να εκδηλώσουν αυτό που ζητάμε. 
Η περισσότερη καθοδήγηση έρχεται από μέσα μας - μέσω μιας διαδικασίας τηλεπάθειας όπως έρχεται μια ιδέα στη σκέψη. 
Τα μηνύματα μπορούν επίσης να προέρχονται και από άλλους ανθρώπους - αυτούς που μπορούν να εισέλθουν σε αυτό το επίπεδο δόνησης. 

Ο χρόνος είναι μια ψευδαίσθηση

Έχουμε παρελθόν και είμαστε ήδη στο μέλλον. 
Τα περισσότερα από τα ενεργειακά μας σωματίδια (οι ψυχές μας) υπάρχουν σε ένα μέρος «χωρίς χρόνο». Ο χρόνος δημιουργείται με σκοπό τον πειραματισμό και είναι μέρος του ελεγχόμενου πειράματος. 
Ο διαλογισμός  είναι το κλειδί για την επιστροφή στον τόπο του «χωρίς χρόνο» όπου βρίσκονται όλες οι απαντήσεις.

Η Ανάληψη είναι μια κατάσταση ύπαρξης, εστία συνείδησης σε υψηλότερη συχνότητα δόνησης. 

Είναι αυτό που δημιουργηθήκαμε να κάνουμε - να "βγούμε έξω και να βιώσουμε", και να επιστρέψουμε με τις εμπειρίες πίσω στην Πηγή ως συνδημιουργοί. 
Η κύριος σκοπός της ενσάρκωσης είναι η άνοδος, όπως ο Φοίνικας που ξαναγεννιέται από τις στάχτες, στην ευδαιμονία και το φως της αγάπης. Αυτό επιτυγχάνεται με το να είσαι η ίδια η αγάπη.

Η αγάπη είναι το μόνο που υπάρχει

Η εύρεση και η επανασύνδεση με την αγάπη είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε ως άνθρωποι. Η Πηγή είναι η άνευ όρων αγάπη, και είμαστε σπίθες από την Πηγή - που σημαίνει ότι είμαστε επίσης αγάπη. Επομένως εμείς οι ίδιοι είμαστε αυτό που αναζητούμε. 
Το να αγαπάμε τον εαυτό μας άνευ όρων είναι το κλειδί για την επιστροφή στην Πηγή.

Η αλλαγή ξεκινά με κάθε άτομο που αναγνωρίζει αυτές τις αλήθειες. Δεν είμαστε υπεύθυνοι να πείσουμε τους άλλους για τη δική μας αλήθεια, αλλά το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να «είμαστε» η αλήθεια και τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν.

Πώς θα γίνει αυτό; 
Να είσαι το παράδειγμα λέγοντας την αλήθεια και να βλέπεις τον κόσμο να αλλάζει μπροστά στα μάτια σου. 
Ως υπεύθυνοι για τον εαυτό μας, τις σκέψεις και τις πράξεις μας, θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα προς το μέλλον των παιδιών μας και το μέλλον της ανθρωπότητας ως πνευματικά όντα σε ένα ανθρώπινο ταξίδι. 

Έχουμε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στην ιστορία της γης να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή ενός ανθρώπου που μπορούμε να είμαστε. 

Εναπόκειται απλώς σε εμάς για το ποιό θα είναι το μέλλον της ανθρωπότητας που υπάρχει στο διαστημόπλοιο που ονομάζουμε Γη.

της Μισέλ Γουόλινγκ από τον ιστότοπο  SoulAsk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου