Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023

ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

[Μικρό εναλλακτικό...]

Η αφύπνιση του ανθρώπινου γένους, είναι συνειδητοποίηση της μετάβασης σε μια νέα πραγματικότητα. Η γη χρειάζεται επειγόντως αυτή τη μετάβαση.

Ανακαλύψτε μέσα από τη δική σας εμπειρία ότι είστε ένα πνευματικό ον και αντιληφθείτε την ενότητα σε όλο το σύμπαν. Την ενότητα μεταξύ του φυσικού σώματος και του σύμπαντος. Μόνο αυτή η εμπειρία από πρώτο χέρι θα δημιουργήσει μια αλλαγή σε παγκόσμιο επίπεδο.

«Οι εθελοντές Είναι Όντα που προήλθαν από άλλα μέρη του σύμπαντος να υπηρετήσουν στην πλανητική μετάβαση».

Όλα αυτά τα χρόνια πολλά κύματα εθελοντών ενσαρκώθηκαν στον πλανήτη. Αυτοί οι εθελοντές ήρθαν για να μεταμορφώσουν το περιβάλλον στο οποίο ζούμε, να φέρουν το νέο και να μεταμορφώσουν.

Ποιοι είναι όμως αυτοί οι εθελοντές;
Είναι αυτοί που σήκωσαν τα χέρια ψηλά όταν ρωτήθηκαν ποιος ήθελε να βοηθήσει τον πλανήτη Γη! Είναι όντα που ήρθαν από διάφορα μέρη του σύμπαντος για να υπηρετήσουν στην πλανητική μετάβαση.

Είστε εσείς, αυτοί που τώρα διαβάζετε ή ακούτε αυτό το κείμενο! Ναι εσύ...

Το DNA όλων των ανθρώπων στον πλανήτη έχει ήδη ενεργοποιηθεί και αυτό θα ωθήσει όσους δεν έχουν ανακαλύψει ακόμη την αποστολή τους να αφυπνιστούν.

Κάποιοι νιώθουν εκτοπισμένοι, δεν ταιριάζουν και τους λείπει ένα μέρος τους που δεν ξέρουν πού είναι. Τους αρέσει να κοιτάζουν τα αστέρια!

Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται, ποια είναι η αποστολή ενός εθελοντή;
Και απαντώ: 
Υπάρχει εδώ, τίποτα περισσότερο!

Η ενέργεια που εκπέμπετε είναι τόσο δυνατή και τόσο ισχυρή που ευνοεί την αλλαγή στον κόσμο! Αν νιώθεις ότι δεν χωράς εδώ, είναι επειδή ήρθες να δημιουργήσεις νέους τρόπους ύπαρξης. Δεν είσαι εδώ για να είσαι ο ίδιος, είσαι εδώ για να μεταμορφωθείς!

Μέσα σας υπάρχει ήδη ένα μοντέλο ενός υπέροχου πλανήτη όπου βασιλεύει η αγάπη, η ειρήνη και η καλοσύνη και είναι αυτή η ενέργεια που φέρατε εδώ!

Νιώστε την Αγάπη που είστε!
Είστε εδώ για έναν σκοπό και όταν το καταλάβετε, θα συνειδητοποιήσετε τη σημασία του ρόλου σας στο Σύνολο!
Μην αποθαρρύνεστε νομίζοντας ότι δεν κάνετε τίποτα, γιατί το κάνετε!

Ο καθένας έχει τον ρόλο του, σε ένα κομμάτι του παζλ.
Είναι κάτι μικρό, αλλά πολύ σημαντικό λόγω της ενέργειας που συσσωρεύει και δημιουργεί μια θετική μεταμόρφωση για τον κόσμο!
Και αυτό έγινες. Αυτός είναι ο λόγος του ερχομού σου στον πλανήτη!

Γίνε αυτός που ήρθες να είσαι! Το να είσαι διαφορετικός είναι μέρος της κοσμικής σου προέλευσης! Μην αντιγράψετε κάτι που υπάρχει!

Απολαύστε τη φύση και ό,τι σας περιβάλλει!
Είσαι εδώ για αυτό!

Κρήνη

https://www.bibliotecapleyades.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου