Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Νέα γενετική μελέτη αμφισβητεί σοβαρά τη «θεωρία της εξέλιξης» του Δαρβίνου

Εάν παρακολουθείτε γενετικές και επιγενετικές μελέτες που διεξήχθησαν από την σύγχρονη επιστήμη τις τελευταίες δύο δεκαετίες, πιθανότατα έχετε υποψιαστεί αυτό που πρόκειται να σας πω:

Μια τεράστια νέα γενετική μελέτη από τον Mark Stoeckle από το Πανεπιστήμιο Rockefeller της Νέας Υόρκης και τον David Thaler στο Πανεπιστήμιο της Βασιλείας στην Ελβετία βάζει μερικά ακόμη καρφιά στην ατημέλητη «Θεωρία της Εξέλιξης» του Δαρβίνου ανοίγοντας την πόρτα για νέες θεωρίες σχετικά με την προέλευσή μας και τους μηχανισμούς πίσω από την εξέλιξη των ειδών στον πλανήτη μας.

Στη συμβατική αφήγηση για το πώς προχωρά η εξέλιξη μέσω της επιβίωσης των πιο δυνατών και της προσαρμογής σε νέα περιβάλλοντα που βασίζονται σε τυχαίες γενετικές μεταλλάξεις, είναι φυσικό να αναμένουμε ότι είδη με μεγάλους, μακρινούς πληθυσμούς όπως τα μυρμήγκια και οι άνθρωποι θα γίνουν πιο γενετικά ποικιλόμορφα με την πάροδο του χρόνου από τα είδη που παραμένουν σε ένα περιβάλλον.

Είναι όμως αλήθεια;

«Η απάντηση είναι όχι », είπε ο Stoeckle, επικεφαλής συγγραφέας της μελέτης, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Human Evolution.

Στην πραγματικότητα, η γενετική ποικιλότητα των περισσότερων ειδών στον πλανήτη «είναι περίπου η ίδια», ανεξάρτητα από το ιστορικό μετανάστευσης, μετεγκατάστασης ή πολλαπλασιασμού τους.
Το πιο εκπληκτικό αποτέλεσμα της μελέτης, ίσως, είναι ότι 9 στα 10 είδη στη Γη σήμερα, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων, δημιουργήθηκαν πριν από 100.000 έως 200.000 χρόνια.

«Αυτό το συμπέρασμα είναι πολύ περίεργο και το πάλεψα όσο πιο σκληρά μπορούσα», είπε ο Ντέιβιντ Τάλερ.

Πράγματι, είναι εκπληκτικό - καθώς παρουσιάζει μια εκπληκτική ακύρωση της κοινής αντίληψης ότι η εξέλιξη στον πλανήτη ήταν αργή, γραμμική, προοδευτική και αδιάσπαστη.

Προηγούμενες αμφισβητήσεις αυτής της έννοιας με τη μορφή «ελλείπτων κρίκων» θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως βασισμένες στην έλλειψη φυσικών αποδεικτικών στοιχείων που κάποια μέρα θα επιλυόταν.
Τώρα, είμαστε πραγματικά αναγκασμένοι να αρχίσουμε να βλέπουμε τα πράγματα με έναν εντελώς νέο τρόπο.

Θα πρέπει να το δούμε ως μια νέα «σπορά» ειδών στον πλανήτη μετά από μια καταστροφή που εξαλείφει τα περισσότερα ή όλα τα είδη που υπήρχαν πριν.

Και ποιοι θα ήταν αυτοί που θα έκαναν τη σπορά;
Το μάντεψες.
Μία ή περισσότερες προηγμένες εξωγήινες φυλές... 

Στο μάθημα ιστορίας της 8ης τάξης μου για πρώτη φορά συνάντησα ισχυρισμούς ότι οι εξωγήινες φυλές ήταν διαδεδομένες στη διαμόρφωση της ιστορίας του πλανήτη, καθώς μας ζητήθηκε να κάνουμε μια κριτική ανάλυση του Erich Von Daniken Τα «Άρματα των Θεών».

Θυμάμαι ότι ήμουν μπερδεμένος που πραγματικά το διαβάζαμε αυτό στο σχολείο και σίγουρα δεν είχα τη διάκριση εκείνη τη στιγμή να παρατηρήσω ότι ήταν μέρος μιας εκστρατείας για να μας κάνει όλους να εργαστούμε για την απαξίωση των ισχυρισμών του Von Daniken που βασίζονται στην έλλειψη επιστημονικών αποδείξεων.
Μου φαίνεται ότι αυτό ήταν ένα πειραματικό «προληπτικό χτύπημα» στο μυαλό μας από το επιστημονικό κατεστημένο. Αν αυτό πέτυχε πράγματι ή όχι να κάνει τους ανθρώπους να έχουν μια πιο σκεπτικιστική τάση για τέτοια θέματα, δεν είμαι σίγουρος.

Σήμερα, η ιδέα ότι οι εξωγήινοι πολιτισμοί εμπλέκονται και εμπλέκονται πάντα στη σωματική, διανοητική/συναισθηματική και πνευματική μας εξέλιξη είναι αρκετά κοινή στην κοινότητα της αφύπνισης. Περισσότερο εξελιγμένα όντα φαίνεται ότι μπορούν να εργαστούν απευθείας στη γενετική των ειδών...

Για παράδειγμα, η ιδέα ότι είμαστε μέρος ενός «Μεγάλου Πειράματος» έχει προταθεί από τον πληροφοριοδότη/ομιλητή Corey Goode, ο οποίος λέει ότι μια «Σούπερ Ομοσπονδία» εξωγήινων όντων διεξάγει 22 γενετικά πειράματα στη Γη που υποτίθεται ότι έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν την εξέλιξη της ανθρωπότητας.

Είναι δυνατόν η εξέλιξη της ανθρώπινης φυλής να έχει ενισχυθεί εν μέρει από τη γενετική σπορά του σημερινού ανθρώπινου και ζωικού βασιλείου από προηγμένους εξωγήινους πολιτισμούς σχεδόν πριν από 200.000 χρόνια;

Λοιπόν, τουλάχιστον υπάρχουν κάποια νέα επιστημονικά στοιχεία που μας οδηγούν να σκεφτούμε αυτήν την πιθανότητα.

από τον Richard Enos
04 Ιουνίου 2018
από τον ιστότοπο Collective-Evolution

Περισσότερα: bibliotecapleyades.net/

------------------------

Ένα μεγάλο μέρος της ύλης από την οποία αποτελούμαστε προέρχεται από άλλους γαλαξίες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου