Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ DNA

ΕΙΚΟΝΑ: Ο Φράνσις Κρικ και ο συνεργάτης Τζέιμς Γουάτσον, ξάφνιασαν τον ακαδημαϊκό κόσμο το 1953 όταν αποκρυπτογραφήθηκε η δομή του μορίου του DNA. Ο Δρ Φράνσις Κρικ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το ανθρώπινο γονιδίωμα, έχει εξωγήινη προέλευση, σύμφωνα με τη γνωστή του έρευνα στο DNA.

Αποτελέσματα έρευνας ...συνέχεια στο έργο του Νομπελίστα DNA, Δρ. Φράνσις Κρικ.

Η συνεργατική έρευνα από μια συγκέντρωση εξω-επιστημόνων υποστηρίζει ότι υπάρχουν γονίδια από περισσότερους από 20 εξωγήινους πολιτισμούς στο ανθρώπινο DNA. Αυτοί οι εξω-επιστήμονες συνέχισαν το έργο του βραβευμένου με Νόμπελ Δρ. Φράνσις Κρικ και άλλων μελετητών σε αυτόν τον τομέα. Τα τρέχοντα ευρήματα συνάδουν με τις αναφορές του καθηγητή Sam Chang, ο οποίος δημοσίευσε διακριτικά πληροφορίες για τα δικά του προφανή ευρήματα, σε συνδυασμό με το Human Genome Project.

Λεπτομέρειες των ευρημάτων έχουν δημοσιευθεί εν μέρει, από τον Δρ Michael Salla, ο οποίος είναι λόγιος μελετητής στην εξωγήινη έρευνα. Οι εξω-επιστήμονες και άλλοι ερευνητές βασίζουν τα ευρήματά τους, εν μέρει, στην προσεκτική συλλογή δεδομένων, τα οποία περιλαμβάνουν καλά επιβεβαιωμένες τεκμηριωμένες παρατηρήσεις από άτομα που έρχονται σε επαφή και "πληροφορητές", καθώς και άλλη τεκμηρίωση.

Αυτές οι επαληθευμένες αξιόπιστες πηγές έχουν έρθει σε επαφή με εκπροσώπους ανθρώπινων πολιτισμών εκτός της Γης που ζουν σε ανθρώπινους πληθυσμούς στο σύνολό τους, αλλά και με επίσημες ικανότητες.

Η «Εξω-επιστήμη» είναι η μελέτη εξωγήινων φαινομένων. Η «εξω-επιστήμη» συνδέεται περαιτέρω με την «εξωπολιτική», η οποία αγκαλιάζει την ανάγκη της ανθρωπότητας να έχει ανοιχτές επαφές με Εξωγήινους σε μια αντιπροσωπευτική δημοκρατική βάση, που σέβεται την κυριαρχία της Γης.

Συνεργατικές εξωεπιστημονικές ερευνητικές προσπάθειες εμπνευσμένες από τον Δρ. Michael Salla, υποδεικνύουν ότι στους εκτιμώμενους πάνω από 20 τύπους εξωγήινων γονιδίων στο ανθρώπινο DNA, βρίσκονται ψυχοκινητικές ικανότητες που σχετίζονται με τις γενετικές αναμνήσεις αρχαίων εξωγήινων φυλών. Αυτές οι φαινομενικές ψυχοκινητικές ικανότητες συνδέονται με την εστίαση της δημιουργικής συλλογικής συνείδησης της ύπαρξης στο σύμπαν.

Οι επιστήμονες αρχίζουν να διαμαρτύρονται ολοένα και περισσότερο για προσπάθειες που θέτουν σε κίνδυνο την ακεραιότητα του σημαντικού έργου τους για την ανθρωπότητα.

Το επιστημονικό πλαίσιο ιεράρχησης προτεραιοτήτων της «επίσημης επιστήμης» επεδίωξε να αποκλείσει εξωγήινες σχέσεις με την ανθρωπότητα, προκειμένου να διατηρήσει την ανθρωπότητα σε άγνοια της φαινομενικής δυνητικής «κλειδωμένης» κληρονομιάς της στο δικό της DNA.

Πράγματι, οι προσπάθειες αναζήτησης ενός επιστημονικού πλαισίου για το θέμα αυτό, έχουν επίσης αποδοκιμαστεί από τις ελίτ των θεσμοθετημένων θρησκειών, οι οποίες, όπως η «επίσημη επιστήμη», επιδιώκουν να ελέγξουν την ανθρωπότητα μέσα σε συστήματα αποδεκτών δογμάτων.

από τον Peter Jiang και την Jenny Li από την ιστοσελίδα AgoraCosmopolitan

Περισσότερα στο: bibliotecapleyades.net

-----------------------------------------

Διονύσης Σιμόπουλος - Είμαστε αστρόσκονη

Μηνάς Καφάτος: «Γεννηθήκαμε από τα άστρα. Το σώμα μας είναι ένας μικρός πλανήτης»

Ένα μεγάλο μέρος της ύλης από την οποία αποτελούμαστε προέρχεται από άλλους γαλαξίες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου