Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

ΑΡΧΑΙΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ

Τα στοιχεία δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο σύγχρονος άνθρωπος δεν είναι το αποτέλεσμα μιας διαδικασίας γραμμικής εξέλιξης, αλλά μάλλον μια διαδικασία κυκλικής δημιουργίας, που επιβλέπεται και ελέγχεται έξυπνα από όντα με υψηλότερο πνεύμα.

Οι εξωγήινοι θεοί μας ήρθαν από άλλα μέρη του Σύμπαντος στο μακρινό παρελθόν. Έφτασαν στη Γη και εδώ έσπειραν ζωή και δημιούργησαν τον σύγχρονο άνθρωπο.

Μόρφωσαν τον άνθρωπο στην επιστήμη και δημιούργησαν έναν πολιτισμένο κόσμο. Ο ένας πολιτισμός μετά τον άλλο δημιούργησαν τον Παλαιό και τον Νέο Κόσμο. Μια μέρα μας άφησαν με την υπόσχεση ότι θα επιστρέψουν ξανά και λατρεύτηκαν ως θεοί.

Ο άνθρωπος πάντα ονειρευόταν το διάστημα. Οι πλανήτες και τα αστέρια έχουν γοητεύσει την ανθρωπότητα σε όλη την ιστορία.

Εάν τα διαστημικά μας πλοία μπορούν κάποια μέρα να μας πάνε πέρα ​​από το ηλιακό μας σύστημα, θα μπορούσαμε να ταξιδέψουμε και να θαυμάσουμε την ομορφιά των εξωγήινων κόσμων;
Μάλλον θα προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε μια ανθρώπινη αποικία σε έναν από αυτούς τους εξωγήινους πλανήτες.

Εξωγήινοι με ανώτερες γνώσεις της επιστήμης και της μηχανικής προσγειώθηκαν στη Γη πριν από χιλιάδες χρόνια, μας δημιούργησαν και μοιράστηκαν μέρος της εμπειρίας τους με τους πρώτους πολιτισμούς.

Γιατί είναι τόσο δύσκολο για κάποιους να εξετάσουν αντικειμενικά την πιθανότητα, να επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας, στο μακρινό παρελθόν, διαστημικοί ταξιδιώτες από μια άλλη γωνιά του Γαλαξία; Δεδομένου ότι το σύμπαν φιλοξενεί έναν τεράστιο αριθμό ευφυών όντων, είναι λογικό να υποθέσουμε ότι άλλα διαφορετικά είδη επισκέφτηκαν τη Γη κατά την προϊστορία.

Ήρθαν σε αυτόν τον πλανήτη, δημιούργησαν την ανθρωπότητα και υπήρξαν πόλεμοι εσωτερικών μαχών με άλλα διαφορετικά είδη. Εκπαίδευσαν τον άνθρωπο σε επιστήμες όπως η αστρονομία, τα μαθηματικά, η μεταλλουργία, η γεωργία και πολλά άλλα.

Αυτά τα θεϊκά όντα εγκαθίδρυσαν ξανά ζωή στον πλανήτη μας μετά από κάθε κατακλυσμό. Οι γνώσεις τους και οι δυνάμεις τους ήταν τόσο τεράστιες που οι άνθρωποι, με τον καιρό, άρχισαν να αντιμετωπίζουν αυτούς τους εξωγήινους επισκέπτες ως «Θεούς ».

Όσοι δεν είναι εξοικειωμένοι με την Αρχαία θεωρία των αστροναυτών θα αναρωτηθούν αμέσως: Υπάρχουν στοιχεία για εξωγήινες επισκέψεις στην Αρχαιότητα;

Η απάντηση είναι ναι!

Στην πραγματικότητα, οι θεοί των αστεριών μας άφησαν ίχνη διάσπαρτα σε όλο τον πλανήτη για εμάς. Το μόνο που χρειάζεται είναι να εξετάσουμε τα κομμάτια. Είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι το επιστημονικό κατεστημένο είναι εξαιρετικά σταθερό στα δόγματά του. Νέες ανακαλύψεις και εναλλακτικές θεωρίες, που έρχονται σε αντίθεση και ασκούν πίεση σε ήδη καθιερωμένες έννοιες, δεν είναι ευπρόσδεκτες.

Για όλους εμάς που αναζητούμε την αλήθεια για την ανθρώπινη προέλευση και την ταυτότητα των θεών των αστέρων μας, αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Οι επικίνδυνες ανακαλύψεις, που θέτουν σε κίνδυνο την ορθόδοξη γραμμή της ιστορίας, ονομάζονται παραποιήσεις ή απλώς κρύβονται από το κοινό.

Παρά τις πρόσφατες επιστημονικές εξελίξεις σε αρκετούς τομείς, μερικές φορές φαίνεται σαν να μην τα καταφέραμε ποτέ από τους Σκοτεινούς Αιώνες!

Τα τελευταία χρόνια, μια από τις μεγαλύτερες προόδους έχει σημειωθεί στον τομέα της γενετικής μηχανικής.

Εάν οι άνθρωποι μπορούν να παράγουν νέες μορφές ζωής, θα μπορούσε ολόκληρη η ανθρώπινη φυλή να είναι προϊόν γενετικής παρέμβασης από εξαιρετικά προηγμένα εξωγήινα όντα;

Οι πρόγονοί μας έλεγαν: «Οι θεοί ήρθαν από τον ουρανό και δημιούργησαν την ανθρωπότητα».

Υπάρχουν εκατοντάδες μύθοι δημιουργίας σε όλο τον κόσμο, που όλοι μιλούν για όντα από τα αστέρια που ήρθαν σε αυτόν τον πλανήτη και φύτεψαν τη ζωή σε μια μακρινή εποχή.

Πώς θα είχαν δημιουργήσει τα εξωγήινα όντα τον σύγχρονο άνθρωπο; Το DNA μας είναι το κλειδί για το μυστήριο της προέλευσης της ανθρωπότητας.

Οι θεοί των αστεριών μπορεί να δημιούργησαν τους homo sapiens επειδή ήταν εξαιρετικοί επιστήμονες και διέθεταν γνώσεις τόσο στον διαστημικό τομέα όσο και στην αστρονομία, τη γεωργία, την αρχιτεκτονική, την ιατρική και ακόμη και τη γενετική μηχανική.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η εξωγήινη γενετική μηχανική προσφέρει μια λύση στην έντονα εστιασμένη αλλαγή στο ανθρώπινο DNA και στην ξαφνική εμφάνιση του Homo sapiens .

Οι εξωγήινοι θεοί χειραγωγούσαν και βελτίωσαν τα υπάρχοντα είδη ζώων. Αυτό οδήγησε στις πρώτες πρωτόγονες μορφές ανθρωπότητας που προηγήθηκαν της δικής μας. Οι πρωτόγονες μορφές ζωής όπως ο άνθρωπος του Νεάντερταλ, ο homo erectus και ο άνθρωπος Cromagnon ήταν στην αρχή των εξωγήινων γενετικών πειραμάτων.

Ο πλανήτης μας έπαιξε το ρόλο ενός γενετικού εργαστηρίου για εξωγήινους που δραστηριοποιούνταν εδώ στο παρελθόν.

Σύμφωνα με πολλά Αρχαία Ιερά κείμενα, μύθους και θρύλους, εξωγήινοι θεοί προσπάθησαν αρκετές φορές να δημιουργήσουν έξυπνα όντα. Οι εξωγήινοι θεοί μας, σε διαφορετικές εποχές, δημιούργησαν έναν ορισμένο αριθμό ανθρώπινων φυλών.

Το Popol Vuh , το ιερό βιβλίο των Quiché Maya, αφηγείται μια ιστορία εξωγήινων θεών που κατέβηκαν από τον ουρανό και, όπως στη Βίβλο, λέει ότι ο άνθρωπος δημιουργήθηκε κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσή τους.

Η δημιουργία της ανθρωπότητας, ωστόσο, δεν ήταν μια ενιαία διαδικασία, αλλά μια συνεχής διαδικασία, που επαναλήφθηκε πολλές φορές σε μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στο Popol Vuh η ιστορία της δημιουργίας περιγράφεται λεπτομερώς και λέγεται ότι ο σύγχρονος άνθρωπος είναι η άμεση συνέπεια της γενετικής παρέμβασης που πραγματοποιούν οι επίγειοι δημιουργοί μας. Το Popol Vuh αναφέρει ότι το δημιουργημένο ον δεν είχε γονείς. Μήπως ο πρώτος άνθρωπος ήταν μωρό σε δοκιμαστικό σωλήνα;

Συναρπαστικά Αρχαία στοιχεία υπάρχουν σε όλο τον κόσμο που προσφέρουν βαθιά γνώση της αληθινής ταυτότητας των Αρχαίων θεών και των μηνυμάτων που άφησαν στις μελλοντικές γενιές.

Τι συμβαίνει με τους σκελετούς γιγάντων που έχουν ανακαλυφθεί σε διάφορα μέρη του κόσμου; Ανθρώπινοι σκελετοί ύψους 17 ποδιών (περίπου 5,70 μ.) έχουν βρεθεί και χρονολογούνται πριν από τουλάχιστον 300.000 χρόνια.

  • Γιατί ανακαλύφθηκαν τα λείψανα προφανώς γιγαντιαίων ανθρώπινων όντων αν λέγεται ότι τέτοιοι άνθρωποι δεν υπήρξαν ποτέ;

  • Γιατί τόσες πολλές αρχές αποφάσισαν κρυφά να επανατοποθετήσουν γιγάντιους σκελετούς με τα τεχνουργήματα που είχαν μαζί τους;

Εάν αυτές οι σημαντικές αρχαιολογικές ανακαλύψεις αποσιωπηθούν ή κρυφτούν, δεν θα μάθουμε ποτέ την αληθινή ιστορία της καταγωγής μας.

Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός αρχαιολογικών ανακαλύψεων που ταιριάζουν στο παραδοσιακό μοντέλο της ανθρώπινης προϊστορίας.

Αυτά τα ευρήματα δεν πρέπει να αγνοούνται και να κρύβονται συστηματικά από την κοινή θέα! Οι ανθρώπινοι σκελετοί και γίγαντες εκατομμυρίων ετών που έχουμε ανακαλύψει σε όλο τον κόσμο είναι υπολείμματα ανδρών που έζησαν σε μια περασμένη εποχή και περιγράφηκαν σε γηγενείς μύθους.

  • Οι σοφοί Μάγιας, Αζτέκοι, Ίνκας

  • Οι Χόπι

  • Ινδουιστική πίστη

  • εβραϊκές παραδόσεις

  • Ελληνική Μυθολογία,

...και άλλα Αρχαία κείμενα και άλλοι πολιτισμοί, διαφορετικές ανθρώπινες φυλές έχουν ζήσει σε προηγούμενες εποχές ή παγκόσμιους κύκλους.

Κάθε ένας από τους χρόνους του τέλους τελείωσε λόγω ενός κατακλυσμού. Αργότερα, οι διαστημικοί θεοί δημιούργησαν ξανά την ανθρωπότητα και εγκαθίδρυσαν τη ζωή στη Γη.

Τα στοιχεία δείχνουν ξεκάθαρα ότι η δημιουργία του σύγχρονου ανθρώπου δεν είναι αποτέλεσμα μιας διαδικασίας γραμμικής εξέλιξης, αλλά μιας διαδικασίας κυκλικής δημιουργίας, που επιβλέπεται και ελέγχεται έξυπνα από όντα με υψηλότερο πνεύμα - τους εξωγήινους θεούς- των αστέρων μας!

di Ellen Lloyd από τον ιστότοπο Conspiraciones1040

μετάφραση Νικολέττα Μαρίνο

μέσω bibliotecapleyades.net/

-------------------------------------------

Ο ΠΑΠΥΡΟΣ TULLI

ΠΟΠΟΛ ΒΟΥΧ - Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑ ΤΗΣ ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑΣ

ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΠΟΛ ΒΟΥΧ- Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑ ΤΗΣ ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑΣ

ΣΤΟΛΟΣ ΑΠΟ UFO ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΠΡΙΝ 3000 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΡΧΑΙΟΣ ΠΑΠΥΡΟΣ

Η ΑΠΟΙΚΙΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΟΝΤΑ; ΜΙΑ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

ΤΟ «ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΑΚΑΚΟΡ» ΤΟΥ BRUGGER KARL, ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΤΑ «ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΠΟΥΛΙΑ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ 

ΤΕΟΤΙΟΥΑΚΑΝ - Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΛΑΚΕΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΟΤΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ- ΣΥΜΠΤΩΣΗ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου