Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΟΧΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

Το να γνωρίζουμε τι πραγματικά συμβαίνει γύρω μας είναι μόνο η αρχή. Η συνειδητοποίηση αυτή είναι απλώς η πύλη. Δεν χρειάζεται να περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας περιγράφοντας πόσο κακό είναι αυτό, σε μια σχεδόν νευρωτική υστερική κατάσταση.

Αυτό είναι απλώς ένα άλλο επίπεδο περιορισμού, αν δεν συνεχίσουμε να προχωράμε προς μια πλήρη αφύπνιση πέρα ​​από τα όρια και τις επιρροές του παγιδευμένου συστήματος.
Δεν μπορούμε να αρχίσουμε να γνωρίζουμε τις βαθιές, ουσιαστικές λύσεις που λαχταράει η ψυχή μας, λειτουργώντας μέσα στην εξωτερικά επιβαλλόμενη πυκνότητα, καθώς θα ενισχύσουμε τη δύναμη του ιστού της αράχνης μόνο με τον μάταιο αγώνα μας. Η αράχνη είναι πολύ πιο σοφή από εμάς όταν λειτουργούμε εντός των παραμέτρων της.

Πρέπει να λειτουργήσουμε από μια σαφώς αποστασιοποιημένη προοπτική.

Το όμορφο λεγόμενο μυστικό κλειδί για τη συνειδητή αφύπνιση είναι ότι θα το μάθετε όταν το βρείτε.

Εάν ακόμα δεν είστε σίγουροι, δεν είστε ακόμα εκεί. Μην ανησυχείτε, αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι. Ψάξτε στην ειλικρίνεια και θα βρείτε. Μέχρι τότε όλα είναι άλεσμα στο μύλο. Αποκτούμε δύναμη, σοφία, αποφασιστικότητα και απορρίπτουμε τους μηχανισμούς που μας έχουν κρατήσει πίσω καθώς μας αποκαλύπτονται.

Όλα είναι μέρος της διαδικασίας.
Χρειάζεται να ξαναβρούμε και να συνειδητοποιήσουμε τα αληθινά πνευματικά εργαλεία που έχουμε στη διάθεσή μας.

Όπως κάνουμε, και συμβαίνει ήδη, τα πνευματικά όπλα της αλήθειας μας, ξεπερνούν τις τεχνητές τρισδιάστατες υλικές σκιές που προσπαθούν να "σφετεριστούν τον ήλιο".
Μόλις συνειδητοπο
ιήσουμε ποιοι είμαστε πραγματικά, αυτή η προβολή χαμηλότερου επιπέδου που μπορούμε να ονομάσουμε "σκιώδης χώρα", δεν έχει πού να ρίξει την ψευδαίσθησή της… και έχει φύγει.

Πηγή:  https://www.bibliotecapleyades.net/

----------------------------------

ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου