Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΑΣ

Είσαι αφυπνισμένος ή απλώς ενημερώθηκες;

Αυτή είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ερώτηση και ίσως προκλητική.

Με την έκρηξη πληροφοριών να επηρεάζει δραστικά τόσες πολλές ζωές, φαίνεται να δημιουργούνται πολλά επίπεδα αφύπνισης. Μόλις οι άνθρωποι αρχίσουν να συνδέουν τις κουκκίδες των πλέον διαθέσιμων γεγονότων και της παλαιότερα μη διαθέσιμης έρευνας, αναδύονται ολόκληρα νέα παραδείγματα μέσω των οποίων μπορούμε να αντιληφθούμε τη μεταβαλλόμενη πραγματικότητα μας.
Το τι κάνουμε με αυτές τις νέες πληροφορίες, και πόσο συνεχίζουμε να επιδιώκουμε όλο και βαθύτερα επίπεδα αντίληψης, καθορίζει την προοπτική μας ανά πάσα στιγμή.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η συνεχής αλλαγή και η συνεχής μάθηση είναι αναπόσπαστα στοιχεία για την πρόοδο προς την πλήρη αφύπνιση.

Καθώς συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε στην αντίληψη, αρχίζουμε να βλέπουμε ότι κάτω από αυτόν τον κατακλυσμό επιφανειακών πληροφοριών υπάρχουν εκπληκτικές συνεπείς αλήθειες που πρέπει να κατανοήσουμε και να εφαρμόσουμε που θα μεταμορφώσουν πραγματικά όχι μόνο τον εαυτό μας, αλλά και τον κόσμο γύρω μας.

Είμαστε η αντίληψή μας
Ακόμα και η κβαντική φυσική έχει επιβεβαιώσει αυτό που έχουν διδάξει οι σοφοί ανά τους αιώνες.

Αυτό που αντιλαμβανόμαστε και εφαρμόζουμε την πρόθεσή μας, καθορίζει την ατομική μας πραγματικότητα. Το ότι στην πραγματικότητα είμαστε πλήρως υπεύθυνοι για το πώς αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο γύρω μας είναι η υποκείμενη αλήθεια που καλύπτεται από την ανθρωπότητα.

Εντελώς αντίθετα με το ντετερμινιστικό μοντέλο που έχουμε διδαχθεί, η ίδια μας η ύπαρξη δεν είναι αποτέλεσμα καθορισμένων παραγόντων για τους οποίους μπορούμε να κάνουμε πολύ λίγα, αλλά το ακριβώς αντίθετο.
Είμαστε κυριολεκτικά μια προβολή της δικής μας συνείδησης. Τα υπόλοιπα είναι στο χέρι μας για το πόσο θα αφήσουμε την απατηλή προβολή που τίθεται μπροστά μας, να καθορίσει την πραγματικότητά μας.
Όταν καταλάβουμε πληρέστερα την τεράστια σημασία αυτού του γεγονότος, τα πράγματα αρχίζουν πραγματικά να αρχίζουν να εναλλάσσονται. Αυτό δεν θα διδαχθεί ούτε θα υπονοηθεί, ούτε από την επιστήμη, τον εκπαιδευτικό ιστό και τα μέσα ενημέρωσης, ούτε από το δεσμευτικό θρησκευτικό δόγμα.

Αλλά μόλις ανακαλυφθεί αυτή η αλήθεια, στην πραγματικότητα βιωθεί όπως πρέπει, το μεγαλείο της ύπαρξης ανοίγεται σε τέτοιες ένδοξες προοπτικές ενδυνάμωσης και δυνατότητας, η ίδιες οι εξωτερικές επιρροές και περιοριστικές συλλήψεις του νου πέφτουν σαν να μην υπήρξαν ποτέ η πρώτη θέση.
Ήταν πραγματικές μόνο από μια εσκεμμένα χειραγωγημένη περιορισμένη αντίληψη που δημιούργησε έναν βρόχο ανατροφοδότησης ψευδαίσθησης, δίνοντας την εμφάνιση ότι δεν υπήρχαν άλλες δυνατότητες έξω από αυτό το κατασκευασμένο βασίλειο.

 https://www.bibliotecapleyades.net/

----------------------------------------

ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΤΑΝ Η ΨΥΧΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου