Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

«ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΓΥΡΝΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΡΝΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ»

«Μια σκεπτομορφή θα μπορέσει να δράσει πάνω σε έναν άνθρωπο μόνον αν στην αύρα του υπάρχει ύλη ικανή να ανταποκριθεί στις δονήσεις της σκεπτομορφής.

Στις περιπτώσεις στις οποίες οι δονήσεις της σκεπτομορφής είναι εκτός των ορίων μέσα στα οποία η αύρα του ανθρώπου είναι ικανή να δονηθεί, η σκεπτομορφή αναπηδά μακριά από αυτόν, με μια δύναμη ανάλογη με την ενέργεια με την οποία είχε χτυπήσει την αύρα.

Γι' αυτό λέγεται ότι ΜΙΑ ΑΓΝΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ενάντια στις εχθρικές επιθέσεις, γιατί μια καρδιά και ένας νους που είναι αγνοί, θα κατασκευάσουν νοητικό και αστρικό σώμα από λεπτή και εξευγενισμένη ύλη, τα οποία δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε δονήσεις που χρειάζονται χονδροειδή και πυκνή ύλη.
Αν μια κακή σκέψη, που έχει σταλεί με κακές προθέσεις, χτυπήσει ένα τέτοιο εξευγενισμένο σώμα, θα αναπηδήσει και θα γυρίσει πίσω, ακολουθώντας τη μαγνητική γραμμή με τη μικρότερη αντίσταση, οπότε ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ, ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟΝ.

Εκείνος, έχοντας στο αστρικό και το νοητικό σώμα του ύλη, παρόμοια με αυτήν της σκεπτομορφής που δημιούργησε, βρίσκεται στις κατάλληλες συνθήκες για να συλλέξει τις δονήσεις και θα υποστεί τα καταστροφικά αποτελέσματα που σκόπευε να προκαλέσει σε άλλους.

Από αυτό το γεγονός βγαίνει και το ρητό «Οι κατάρες και οι ευλογίες γυρνούν να κουρνιάσουν στο σπίτι τους».

Από εκεί προέρχονται επίσης οι σοβαρότατες επιπτώσεις του να μισεί κανείς ή να υποπτεύεται έναν άνθρωπο που είναι καλός και εξελιγμένος: οι σκεπτομορφές που στέλλονται εναντίον του δεν μπορούν να τον αγγίξουν, αλλά αναπηδούν και επιστρέφουν σ' αυτόν που τις έστειλε, καταστρέφοντάς τον νοητικά, ηθικά και φυσικά.»

Arhtur Powell – Το νοητικό σώμα

https://laeta4711.blogspot.com/

--------------------------------------------

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΥ ΑΕΤΟΣ!

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΣΤΡΟΒΙΛΟΣ ΨΥΧΗΣ - ΘΩΡΑΚΑΣ ΦΩΤΟΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ – ΔΟΝΗΣΕΙΣ

ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ - Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΤΟΞΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» ΠΟΥ ΡΟΥΦΑΝΕ ΟΛΗ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΜΕ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΥΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου