Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024

Τι προσπαθεί πραγματικά να μας πει αυτό το διαφημιστικό της UNICEF;

Η UNICEF είναι ένα διεθνές πρόγραμμα υπό τα Ηνωμένα Έθνη που «παρέχει μακροπρόθεσμη ανθρωπιστική και αναπτυξιακή βοήθεια σε παιδιά και μητέρες στις αναπτυσσόμενες χώρες».

Το κεφάλαιό τους στη Χιλή δημοσίευσε ένα βίντεο, το οποίο τιτλοφορούσαν “Το να γνωρίσεις κάποιον διαφορετικό είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να ζήσεις πολύτιμες εμπειρίες - Ας πούμε ναι στην ενσωμάτωση!".

Ενώ το μήνυμα του βίντεο είναι σημαντικό (καθολική αποδοχή και αγάπη για ΟΛΟΥΣ), δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε τι μπορεί πραγματικά να προσπαθούν να μας πουν;

Είναι το βίντεο ένα τέχνασμα για μια viral συνομιλία σχετικά με το τι σημαίνει πραγματικά αποδοχή σε μεγαλύτερη κλίμακα ή υπάρχει κάτι βαθύτερο που δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη;

Αυτό που είναι συναρπαστικό με το βίντεο είναι ότι αυτή η κυκλοφορία έρχεται λίγες μόνο εβδομάδες μετά την έκτακτη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε με τη NASA και το SETI για να συζητηθεί  η ανακάλυψη ενός άλλου κόσμου που μοιάζει με τη Γη που ονομάζεται Kepler 452B.

Όποια και αν είναι η περίπτωση, η συζήτηση είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα.

Καθώς η συνείδησή μας ως ανθρώπινο είδος αρχίζει να επεκτείνεται και βρίσκουμε περισσότερη αποδοχή ο ένας για τον άλλον, ίσως η συζήτηση να επεκταθεί πέρα ​​ από εμάς...  στο «άλλο...».

από Jennifer Sodini Collective-Evolution ,  https://www.bibliotecapleyades.net/ , Βίντεο: Giancarlo Giacomeli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου