Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

«Όποιος πολώνεται σε υψηλά επίπεδα σκέψης εκτελεί αποστολικό έργο, ακόμη και αν δεν έχει καμία συνείδηση για αυτό το γεγονός»

«Ένας άνθρωπος δυναμικά σκεπτόμενος πάνω σε υψηλά θέματα, εκπέμπει δονήσεις που τείνουν να ενεργοποιήσουν σε άλλους, σκέψεις του ίδιου επιπέδου. Όμως, σε καμιά περίπτωση δε μεταφέρει σε αυτούς το ιδιαίτερο θέμα που εμπεριέχεται στη σκέψη του.
Φυσικά, σε όσους έχουν εξοικειωθεί με δονήσεις παρόμοιου χαρακτήρα, η επενέργεια στο νου τους έχει μια ιδιαίτερη δύναμη.

Επίσης, επιδρούν σε οποιοδήποτε νοητικό σώμα προσκρούσουν και με αυτό τον τρόπο αφυπνίζουν τη δύναμη ανώτερων σκέψεων ακόμη και σε ανθρώπους που δεν είναι εξοικειωμένοι με αυτές.

Είναι προφανές ότι όποιος πολώνεται σε υψηλά επίπεδα σκέψης εκτελεί αποστολικό έργο, ακόμη και αν δεν έχει καμία συνείδηση για αυτό το γεγονός».

Annie Besant, C.W. Leadbeater – Σκεπτομορφές

https://laeta4711.blogspot.com/

2 σχόλια:

Σείριος είπε...


«Οι άνθρωποι δεν διακρίνουν ανάμεσα στη διαδικασία της σκέψης και την ίδια τη σκέψη, η οποία είναι γρήγορη σαν αστραπή.»

«Η ανθρώπινη σκέψη είναι Πυρ.
Η σκέψη παρέχει μορφή.
Η σκέψη παρέχει δημιουργικότητα.
Η σκέψη παρέχει την εφέλκυση ενός μαγνήτη.»

«Οι άνθρωποι πιστεύουν πως η σκέψη τους είναι ασήμαντη και δεν μπορεί να φτάσει πουθενά. Όμως το δυναμικό της σκέψης είναι μεγάλο, αφού για τη σκέψη δεν υπάρχει χώρος ή χρόνος.»

Ελ Μόρυα (μέσω Νίκολας Ρέριχ) – Η δύναμη της σκέψης

Ανώνυμος είπε...

"Δύο ομονοούσες σκέψεις, αυξάνουν την δύναμη 7 φορές.
Αυτό δεν είναι μαγεία, αλλά πρακτικός υπολογισμός."
"Φύλλα από τον κήπο του Μόρυα." "Το Κάλεσμα."
-Μόριος Ζεύς.-
Ιωάννου Σταματάκου.
Λεξικόν της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσης.
Σελίδα 635.
solarcpu

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου